Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dr. Mario World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 juli 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Trailer: Dr. Mario World verschijnt volgende maand voor smartphones

Nintendo komt ons binnenkort weer trakteren op een mobiele game. Dr. Mario World verschijnt volgende maand namelijk voor smartphones.

Dr. Mario is een puzzelgame die in 1990 voor het eerst verscheen. In deze puzzelgame was het de bedoeling dat je gekleurde virussen liet verdwijnen door ze te combineren met dezelfde kleur pillen. Bijna dertig jaar later verschijnt er een mobiele variant van deze game. In Dr. Mario World is het tevens de bedoeling dat je virussen laat verdwijnen met gekleurde pillen. In deze nieuwe mobiele game vallen de pillen echter niet naar beneden, zoals dat bij de originele game is, maar kun je je touchscreen gebruiken om de pillen vanaf de onderkant van het scherm naar boven te navigeren. Naast Dr. Mario zijn er ook nog andere dokters die je kunt vrijspelen, zoals Dr. Peach, Dr. Toad en Dr. Bowser, die allemaal hun eigen speciale vaardigheden hebben. De game is straks gratis te downloaden, maar bevat wel microtransacties.

Dr. Mario World verschijnt 10 juli gratis op iOS- en Android-apparaten.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?