Trailer: Dr. Mario World verschijnt volgende maand voor smartphones

Geplaatst: 18 juni 2019 11:40

Nintendo komt ons binnenkort weer trakteren op een mobiele game. Dr. Mario World verschijnt volgende maand namelijk voor smartphones.

Dr. Mario is een puzzelgame die in 1990 voor het eerst verscheen. In deze puzzelgame was het de bedoeling dat je gekleurde virussen liet verdwijnen door ze te combineren met dezelfde kleur pillen. Bijna dertig jaar later verschijnt er een mobiele variant van deze game. In Dr. Mario World is het tevens de bedoeling dat je virussen laat verdwijnen met gekleurde pillen. In deze nieuwe mobiele game vallen de pillen echter niet naar beneden, zoals dat bij de originele game is, maar kun je je touchscreen gebruiken om de pillen vanaf de onderkant van het scherm naar boven te navigeren. Naast Dr. Mario zijn er ook nog andere dokters die je kunt vrijspelen, zoals Dr. Peach, Dr. Toad en Dr. Bowser, die allemaal hun eigen speciale vaardigheden hebben. De game is straks gratis te downloaden, maar bevat wel microtransacties.

Dr. Mario World verschijnt 10 juli gratis op iOS- en Android-apparaten.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dr. Mario World

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

10 juli 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord