Dragon's Dogma 2 krijgt modus voor noobs

-

Wil je graag Dragon's Dogma 2 spelen, maar vind je jezelf een te grote noob voor de game? Capcom heeft nu dé oplossing voor jou: Casual Mode.

Dragon's Dogma 2 heeft een grote update geïntroduceerd met een nieuwe Casual-modus die de moeilijkheidsgraad van de game verlaagt. Deze modus vereenvoudigt verschillende gameplay-elementen, zoals het verlagen van de kosten voor het slapen in een herberg en Ferrystones, kun je meer spullen dragen voordat je daar de negatieve effecten van ondervindt en raak je minder snel uitgeput als je gaat sprinten. Opvallend is dat Pawns in de nieuwe Casual Mode herstellen van de Dragonsplague, waardoor ze niet meer complete dorpen met NPC's uit kunnen roeien. De update brengt ook veranderingen aan de Vocation-klassen, en aanpassingen aan animaties, prestaties en gameplay. Onze eigen Bram gaf in zijn review van Dragon's Dogma 2 de game een hoge score. Hij vond 'm blijkbaar niet te moeilijk.

De nieuwste patch van Dragon's Dogma is nu uit.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon's Dogma 2

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

22 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord