Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Drie nieuwe Rock Band hits

Rock Band, ontwikkeld door Harmonix, de leidende ontwikkelaar van muzikale games, is een volledig nieuw platform dat gamers in staat stelt een muzikale ervaring te beleven.

Er zijn nu drie nieuwe songs voor Rock Band en Rock Band 2 te downloaden vanaf Xbox Live. Om precies te zijn: "Rock and Roll Band" van Boston, "Jessie's Girl" van Rick Springfield, en "Hot Blooded" van Foreigner. De songs kosten elk 160 punten, maar je kunt ze ook voor 440 punten kopen als onderdeel van het Classic Rock Track Pack.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?