Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Drie nieuwe tracks voor Rock Band

Rock Band laat je naast de gitaar, ook de drums, de zang en de bass spelen. Deze partygame is al een tijdje uit voor de Xbox 360. Een versie voor de andere consoles komt binnenkort.

Vandaag is er een nieuw trackpakket vrijgegeven voor de game. Hierin zitten drie nummers; "Chiron", "Two Weeks" en "This Calling". Je kan dit pakket downloaden voor 240 Microsoft Points, of je koopt het nummer per stuk voor 80 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?