Duik in de gameplay van Frostpunk 2

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 21:35

11 bit studios heeft een nieuwe video op het internet geslingerd waarin de gameplay van Frostpunk 2 uitgebreid onder de loep wordt genomen. De ontwikkelaars praten ons bij in een video van ruim vijf minuten.

Je zou het niet altijd zeggen, maar het is weer lente aan het worden. Toch kun je maar beter je winterjas weer uit de kast pakken, want het ijzige Frostpunk 2 komt over een maand of drie uit. In een uitgebreide video nemen game directors Jakub Stokalski en Lukasz Juszczyk je mee in dit nieuwe deel van Frostpunk. De gameplaybeelden van Frostpunk 2 beloven ons weer een ijzingwekkend avontuur te bieden. De ontwikkelaars praten ons bij over het verhaal. Frostpunk 2 speelt zich dertig jaar na het eerste deel af. Dit vervolg richt zich nog meer op de maatschappij en dat speelt dus een nog grotere factor dan in het eerste deel. Zoals de ontwikkelaars in de video al mooi zeggen: "Nature isn't the biggest enemy, human nature is".

Frostpunk 2 verschijnt op 25 juli op pc en pc game pass. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan kun je nu al met de game aan de slag. Als je de deluxe editie bestelt, dan krijg je toegang tot de gesloten beta. Hierin kun je al zo'n 40% van de uiteindelijke game ervaren.

Bron: 11 bit studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk 2

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2024

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord