Duik in ruim twintig minuten aan Kingdom Come: Deliverance II gameplay

-

Tijdens Opening Night Live kregen we al een trailer van Kingdom Come: Deliverance II te zien. Dat was eerder een voorgerechtje van de avond, want niet veel later werden we getrakteerd op ruim twintig minuten aan Kingdom Come: Deliverance II gameplay. Je zult er dus even voor moeten gaan zitten, al hebben wij een kleine samenvatting voor je klaarstaan.

Het is het jaar 1404 als we in de open wereld van Kingdom Come: Deliverance II duiken. Het begint rustig, want we mogen eerst eventjes genieten van een ritje op een paard. Al is het uiteindelijk de bedoeling om een guerrilla-aanval te plegen tegen Sigismund, de leider. In de video gaan we dan ook op zoek naar twee mannen die Henry kunnen gaan helpen. De wereld van Kingdom Come: Deliverance II staat niet stil. De mensen lopen rond, melken de koeien en dun hun dagelijkse activiteiten. Je kunt je dus volledig in de middeleeuwen wanen. Dat betekent in dit geval ook dat je uit de modder en koeien stront een boog en lichaam moet vissen. Het gehele interface, de menu’s en de map zijn in de typerende kleurrijke middeleeuwse stijl. Het valt op dat er weinig dialoogopties te zien zijn tijdens de gesprekken die plaatsvinden.

De combat is net zoals het eerste deel realistisch opgebouwd. Verwacht geen snelle aanvallen, want het timen van je aanvallen is belangrijk. Daarnaast moet je je wapens en uitrusting goed schoonhouden en regelmatig repareren, want anders zit je tijdens een gevecht opeens zonder. De steden in de middeleeuwen mochten dan niet zo groot zijn als de moderne varianten, maar er zijn genoeg quests te vinden. Een aantal van deze quests komen letterlijk naar je toe, want bewoners kunnen je midden op straat aanhouden. Wat je doet als Henry heeft invloed op de wereld en personages. Geef je dus een kledingstuk aan een zwerver dan wordt dit ook daadwerkelijk gedragen.

Kingdom Come: Deliverance II verschijnt op 11 februari voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Come: Deliverance II

Ontwikkelaar:

Warhorse Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

11 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord