Middeleeuwse actie in Kingdom Come: Deliverance II trailer

-

We keren even terug naar de middeleeuwen, want het is tijd voor Kingdom Come: Deliverance II. Maak kennis met Henry of Skalitz en maak je eigen beslissingen.

Er is een wapenstilstand getekend en het is niet de bedoeling dat deze door een woesteling wordt ontbonden. Geen geweld dus, maar daar heeft de trailer verder maling aan. De consequenties lijken vooral bij de bevolking te liggen, want een boom doet dienst als galg. Net zoals in het eerste deel mag je de middeleeuwen in first-person perspectief ervaren. Ditmaal vindt het verhaal zich plaats in Bohemen in de vijftiende eeuw. Als Henry of Skalitz mag je dit land doorkruisen op je paard en genieten van de typerende middeleeuwse straten. Wees een rebel, neem wraak en help de bevolking. Wat je doet, heeft invloed op de gebeurtenissen om je heen.Lees hier alles wat Kingdom Come: Deliverance II te bieden heeft.

Kingdom Come: Deliverance II is beschikbaar vanaf 11 februari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: gamescom ONL

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Come: Deliverance II

Ontwikkelaar:

Warhorse Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

11 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord