Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2 uitgesteld naar volgend jaar

Ontwikkelaar Techland laat weten dat Dying Light 2 Stay Human is uitgesteld naar volgend jaar. De zombiegame is al wel af, maar moet nog geoptimaliseerd worden.

Middels een tweet deelde Techland het belangrijke nieuws over de progressie van Dying Light 2 Stay Human, de sequel op Dying Light Good Night Good Luck. De game heeft bijna haar eindstadium bereikt, maar gaat de eerdere releasedatum niet behalen. Het team heeft extra tijd nodig om de game te testen, af te werken en te optimaliseren. Dying Light 2 was eerder uitgesteld, doordat het team de oorspronkelijke releasewindow van de lente dit jaar niet kon behalen. Volgens Techland was Dying Light 2 te vroeg aangekondigd en zat het team vast in het ontwikkelingsproces. Later liet de ontwikkelaar middels een video weten dat Dying Light dit jaar nog verschijnt. Laten we hopen dat de nieuwe releasedatum vaststaat.

Dying Light 2 Stay Human wordt op 4 februari 2022 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Dying Light

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?