Dying Light 2 uitgesteld naar volgend jaar

Geplaatst: 14 september 2021 19:21
Aangepast: 14 september 2021 19:21

Ontwikkelaar Techland laat weten dat Dying Light 2 Stay Human is uitgesteld naar volgend jaar. De zombiegame is al wel af, maar moet nog geoptimaliseerd worden.

Middels een tweet deelde Techland het belangrijke nieuws over de progressie van Dying Light 2 Stay Human, de sequel op Dying Light Good Night Good Luck. De game heeft bijna haar eindstadium bereikt, maar gaat de eerdere releasedatum niet behalen. Het team heeft extra tijd nodig om de game te testen, af te werken en te optimaliseren. Dying Light 2 was eerder uitgesteld, doordat het team de oorspronkelijke releasewindow van de lente dit jaar niet kon behalen. Volgens Techland was Dying Light 2 te vroeg aangekondigd en zat het team vast in het ontwikkelingsproces. Later liet de ontwikkelaar middels een video weten dat Dying Light dit jaar nog verschijnt. Laten we hopen dat de nieuwe releasedatum vaststaat.

Dying Light 2 Stay Human wordt op 4 februari 2022 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Dying Light
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord