Dying Light

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 28 januari 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light: Hellraid releasedatum bekendgemaakt

Fans van Dying Light hoeven niet lang meer te wachten op de nieuwe dlc Hellraid. Gisteren werd namelijk de releasedatum bekendgemaakt van de helse dlc.

Hellraid is gebaseerd op een first-person game van Techland die nooit is uitgekomen, maar nu via een speelkast zijn weg heeft gevonden naar de wereld van Dying Light. Heel toepasselijk heb je geen muntjes nodig, maar juist een ziel om de speelkast te starten. Via het portaal dat verschijnt laat je de stad achter je en kom je terecht in een middeleeuws kasteel vol met duivelse skeletten. Mocht je skeletten toch enger vinden dan zombies, heb je ook de mogelijkheid om samen met drie vrienden te spelen.

Dying Light: Hellraid verschijnt op 26 juli voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Om de dlc te kunnen spelen moet je toegang hebben tot Dying Light.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?