Dying Light: Hellraid releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst: 27 juni 2020 15:30
-

Fans van Dying Light hoeven niet lang meer te wachten op de nieuwe dlc Hellraid. Gisteren werd namelijk de releasedatum bekendgemaakt van de helse dlc.

Hellraid is gebaseerd op een first-person game van Techland die nooit is uitgekomen, maar nu via een speelkast zijn weg heeft gevonden naar de wereld van Dying Light. Heel toepasselijk heb je geen muntjes nodig, maar juist een ziel om de speelkast te starten. Via het portaal dat verschijnt laat je de stad achter je en kom je terecht in een middeleeuws kasteel vol met duivelse skeletten. Mocht je skeletten toch enger vinden dan zombies, heb je ook de mogelijkheid om samen met drie vrienden te spelen.

Dying Light: Hellraid verschijnt op 26 juli voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Om de dlc te kunnen spelen moet je toegang hebben tot Dying Light.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light

Ontwikkelaar:

Techland

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

28 januari 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord