Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Dying Light

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 28 januari 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light viert vijfjarige bestaan met evenementen

Omdat Dying Light vijf jaar bestaat, viert Techland een maand lang feest. Om de spelers te bedanken wordt het jubileum met evenementen gevierd in de game.

Gedurende deze maand, die duurt tot 19 maart, kunnen spelers elke week een oud evenement opnieuw beleven. De eerste week staat in het teken van Jeff en Super-Cane en worden beloningen vrijgespeeld door het behalen van doelen. Daarnaast heeft de game nu een verhaalmodus, die gericht is op het ontdekken van de wereld zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de zombies. De game kent ook een nieuwe bundel onder de naam 5th Anniversary die voor een paar euro nieuwe wapens en skins toevoegt aan de game. Techland is ondertussen bezig met de ontwikkeling van Dying Light 2, die eerder dit jaar werd uitgesteld.

Dying Light is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en is dit weekend gratis te spelen via Steam.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?