Dying Light viert vijfjarige bestaan met evenementen

Geplaatst:

Omdat Dying Light vijf jaar bestaat, viert Techland een maand lang feest. Om de spelers te bedanken wordt het jubileum met evenementen gevierd in de game.

Gedurende deze maand, die duurt tot 19 maart, kunnen spelers elke week een oud evenement opnieuw beleven. De eerste week staat in het teken van Jeff en Super-Cane en worden beloningen vrijgespeeld door het behalen van doelen. Daarnaast heeft de game nu een verhaalmodus, die gericht is op het ontdekken van de wereld zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de zombies. De game kent ook een nieuwe bundel onder de naam 5th Anniversary die voor een paar euro nieuwe wapens en skins toevoegt aan de game. Techland is ondertussen bezig met de ontwikkeling van Dying Light 2, die eerder dit jaar werd uitgesteld.

Dying Light is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4 en is dit weekend gratis te spelen via Steam.

Bron: Dying Light

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light

Series

Dying Light

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 januari 2015

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord