Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dying Light

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 28 januari 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Dying Light krijgt Left 4 Dead 2 Halloween crossover

Ook Dying Light krijgt een speciale Halloween crossover. In dit geval gaat het om een crossover met Left 4 Dead 2.

Het is bijna Halloween en dat betekent ook dat de Halloween-evenementen in verschillende games zijn losgebarsten. Zo kun je bijvoorbeeld naar het griezelige Verdansk in Call of Duty: Modern Warfare en Warzone, kun je aan het Fight or Fright-evenement meedoen in Apex Legends en krijgt Rainbow Six: Siege het Sugar Fright-evenement. Ook Dying Light kan aan dit lijstje met games en hun Halloween-evenementen toegevoegd worden. De horrorgame heeft gisteren namelijk voor Halloween opnieuw een crossover gekregen met Left 4 Dead 2. Deze crossover, die vorig jaar ook al had plaatsgevonden, geeft je de mogelijkheid om hordes Virals te lijf te gaan met William "Bill" Overbeck, een van de Survivors uit Left 4 Dead 2. Daarnaast krijg je ook de Gnome Chompski, een weapon uit Left 4 Dead 2 in de vorm van een tuinkabouter.

De Halloween crossover tussen Dying Light en Left 4 Dead 2 duurt van 27 oktober tot en met 29 oktober.

BRON Techland

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?