Dying Light

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 28 januari 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Battle Royale Dying Light: Bad Blood nu gratis beschikbaar

De Battle Royale Dying Light: Bad Blood is nu gratis beschikbaar. Dat maakte ontwikkelaar Techland onlangs bekend.

Ongeveer een week geleden kwam het vervelende nieuws naar buiten dat Dying Light 2 is uitgesteld. Ontwikkelaar Techland weet dat de fans dit ontzettend jammer vinden, maar wil de fans toch bedanken voor hun steun en loyaliteit. Om hun fans te bedanken, heeft Techland Dying Light: Bad Blood nu gratis beschikbaar gemaakt voor eenieder die in het bezit is van Dying Light. Bad Blood is een Battle Royale die in 2018 in de vroegtijdige toegang werd uitgebracht. De game combineert alle elementen van Dying Light met het Battle Royale-genre door twaalf spelers het tegen elkaar op te laten nemen totdat er maar een overblijft.

onbekend

Dying Light: Bad Blood is gratis te verkrijgen via de speciale site van Dying Light. Wanneer je in het bezit bent van de originele game, kun je inloggen met je account en je gratis Steam-code verkrijgen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?