Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dying Light

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 28 januari 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light: Platinum Edition op weg naar de Switch

De eerste game in de Dying Light-franchise gaat de Nintendo Switch verrijken. Over enkele maanden kunnen Switch-bezitters al met de open wereld zombiegame aan de slag.

Fans van de Dying Light-reeks hebben dit jaar genoeg om naar uit te kijken. Niet alleen heeft Techland aangegeven dat Dying Light 2 dit jaar nog verschijnt, maar er komt ook een port van de eerste game naar de Nintendo Switch. Die eerste game werd goed ontvangen. Kees gaf de game in 2015 een goede score in zijn review van Dying Light. De Nintendo Switch-versie van Dying Light kent meerdere verbeteringen. De game gaat gebruikmaken van veel technische snufjes die de hybride console van Nintendo kent. De ervaring wordt onder andere verbeterd aan de hand van HD Rumble, beweegbesturing, gyro aiming en touchscreen-ondersteuning. De game is online en op de bank in de co-op-stand te spelen. Tevens zijn alle vier de grote DLC's en zeventien bundels met skins inbegrepen bij de Platinum Edition.

onbekend

Dying Light: Platinum Edition verschijnt in oktober voor de Nintendo Switch. De oorspronkelijke game is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON PPE

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?