FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EA beloont tien miljoen FIFA 20 spelers met VOLTA coins

Electronic Arts viert het feit dat FIFA 20 meer dan tien miljoen spelers heeft sinds de eerste twee weken vanaf release. Spelers die voor 17 oktober gespeeld hebben ontvangen 8000 VOLTA coins.

EA geeft ook wat statistieken weg van de populair voetbalgame. Zo vertellen ze dat er 450 miljoen wedstrijden zijn gespeeld en zelfs nog meer goals, namelijk meer dan 1,2 miljard doelpunten. De nieuwe FIFA 20 toevoeging VOLTA wordt ook goed ontvangen, er zijn namelijk meer dan vijf miljoen avatars gecreëerd voor de FIFA Street geïnspireerde game modus. Met de VOLTA coins kun je je avatar upgraden met allerlei nieuwe gear. Fans van FIFA Ultimate Team krijgen ook de kans om een team te bouwen volgens de VOLTA football-themed Squad Building Challenge. Deze uitdaging is echter voor een beperkte tijd beschikbaar. Dat FIFA 20 zo populair is, is enigszins verrassend. De game heeft namelijk een absurd lage score ontvangen van de gebruikers op Metacritic.

onbekend

FIFA 20 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?