Check hier alle THQ Nordic Showcase content

FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eSports: Fnatic tekent contract met FIFA-speler Harry Hesketh

Fnatic heeft er weer een nieuwe FIFA-speler bij. Harry Hesketh heeft namelijk een contract getekend bij Fnatic.

Fnatic is geen vreemde in de esport-wereld van FIFA. Het afgelopen jaar kwam de FIFA-speler Tekzz al uit voor de oranje kleuren. Tekkz won op de XBox One een aantal belangrijke toernooien en kwam daardoor op plek één van de ranglijst te staan. Op zijn Twitter-account laat hij dan ook weten blij te zijn met de toevoeging van Harry Hesketh. Ook hij is geen onbekende in FIFA, want hij speelde vanaf 2016 voor Hastag United en won een aantal toernooien op de PlayStation 4. Met de toevoeging van Harry Hesketh heeft Fnatic dus twee goede spelers in handen, voor twee verschillende consoles.

Wanneer Harry Hesketh voor de eerste keer in actie komt voor Fnatic is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?