Check hier alle THQ Nordic Showcase content

FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eSports: Engelse Premier League onderweg naar FIFA 20

Nu de pandemie van COVID-19 een einde maakt aan de meeste professionele sportevenementen, doen videogames het zware werk. Vorige maand vond de F1 Grand Prix niet in de echte wereld plaats, maar op Twitch, in F1 2019. Nu is ook de Engelse Premier League onderweg naar de virtuele stadions in FIFA 20.

Voetballiefhebbers met liefde voor eSports zitten niet met lege handen. Zij kunnen uitkijken naar het ePremier League Invitational Tournament, dat morgen van start gaat en maar liefst een week in beslag neemt. Aan het toernooi nemen "bekende gezichten" van elk van de 20 teams van de Premier League deel. De wedstrijden worden uitgezonden op Sky Sports, maar ook op Facebook en YouTube. Het is een knock out-toernooi dat wordt gespeeld in 19 wedstrijden, met spelers als Liverpool's Trent Alexander-Arnold, Manchester's Raheem Sterling en Sheffield's Lys Mousset.
Volgens de aankondiging wordt het prijzengeld van het toernooi gedoneerd aan het #PlayersTogether-initiatief, dat geld inzamelt voor de Britse National Health Service.

onbekend

Er vinden elke dag vier wedstrijden plaats, uitgezonden van 12.00 uur 's middags tot vrijdag (24 april). Het gehele wedstrijdschema kan worden geraadpleegd op de website van de Premier League.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?