Check hier alle THQ Nordic Showcase content

FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

eSports: PEC Zwolle wint landskampioenschap eDivisie

PEC Zwolle wint de eDivisie en wordt daarmee landskampioen. PEC won in de finale tegen Ajax.

In seizoen I van de eDivisie streden de achttien Eredivisieclubs voor het kampioenschap in FIFA 20. De clubs werden elk vertegenwoordigd door twee eSporters die het elke maandag- en dinsdagavond tegen elkaar opnamen. PEC Zwolle wist zich via de Playoffs te kwalificeren voor de finale, waar het duo Tony Kok en Jonas Ghebrehiwot tegen Dani Hagebeuk en Curtis Poole van Ajax kwam te staan. Beide finalewedstrijden waren spannend tot de laatste minuut, maar werden uiteindelijk allebei door PEC Zwolle gewonnen middels penalty's. Dit leverde de jonge eSporters niet alleen de kampioensschaal op, maar ook het prijzengeld van € 25.000,-.

onbekend

Op 2 maart start eDivisie seizoen II.

BRON eDivisie

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?