FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

EA heeft geen rechten voor Juventus in FIFA 20

EA staat erom bekend dat ze er veel voor over hebben om zoveel mogelijk licenties in de wacht te slepen voor de FIFA-franchise, maar dit jaar ontbreekt een grote club. De rechten van Juventus zijn officieel toebedeeld aan concurrent Konami.

Als je van plan was om dit jaar met Mathijs de Ligt in FIFA 20 te spelen, dan kom je van een koude kermis thuis. Het voetbaltalent maakt namelijk onderdeel uit van de Italiaanse voetbalclub Juventus en Konami heeft een contract getekend met de club, waarin is vastgelegd dat zij exclusief over de rechten van de club beschikken. Dit betekent dat Juventus niet officieel in FIFA 20 zit. EA heeft wel al aangekondigd een onofficiële versie van Juventus in de game te verwerken. Het contract beschrijft specifiek dat het gaat om voetbalgames voor consoles, waardoor het goed mogelijk is dat Juventus wel in Football Manager te zien is.

onbekend

FIFA 20 komt uit op 27 september voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Konami's eFootball PES 2020 verschijnt op 10 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?