Ed knokt zich naar Street Fighter 6

Geplaatst: 9 februari 2024 16:35

Er staat weer een nieuwe vechtersbaas te trappelen om zich toe te voegen aan de line-up van Street Fighter 6. Vandaag checken we hier de gameplaytrailer van Ed!

De fans die bekend zijn met het personage weten dat hij worstelt met zichzelf. Hij wil grote dingen laten zien en de nieuwe gameplaytrailer toont zijn explosief karakter. Het is een ware agressieveling die de tegenstander constant onder druk zet met vlugge, maar ook krachtige aanvallen. Naast het verse personage wordt er een nieuwe stage toegevoegd, genaamd 'Ruined Lab'. Vanaf 27 februari kun je met Ed aan de slag in de vechtgame. De ruziezoeker zit inbegrepen bij de Year 1 Character Pass en Ultimate Pass.

Check hier onze review van Street Fighter 6.

Street Fighter 6 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord