Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Eerste Assassin's Creed Valhalla uitbreiding Wrath of the Druids verschijnt binnenkort

Komende maand krijgt Assassin's Creed Valhalla zijn eerste uitbreiding in de vorm van Wrath of the Druids. Ubisoft heeft inmiddels ook de releasedatum voor deze uitbreiding bekendgemaakt.

Wrath of the Druids is de eerste grote uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla en wordt eind volgende maand al uitgebracht. In deze uitbreiding reizen spelers af naar Ierland voor een gloednieuw avontuur. Zoals de titel van de uitbreiding al doet vermoeden speelt het verhaal zich af rondom de cult van druïdes. Naast de uitbreiding is Ubisoft ook druk bezig met seizoensgebonden content. Niet zo gek als je weet dat Assassin's Creed Valhalla voor Ubisofts sterkste kwartaal in de geschiedenis heeft gezorgd. Zo is er laatst een nieuwe gamemodus aan Valhalla toegevoegd en is inmiddels het Ostera Festival van start gegaan in de game. Dit seizoen brengt tijdelijk nieuwe content met zich mee en richt zich op het lenteseizoen. Zo kun je bijvoorbeeld je nederzetting decoreren, nieuwe minigames spelen, zijn er drie nieuwe quests waarvan je er in eentje paaseitjes moet zoeken.

Het nieuwe seizoen van Assassin's Creed Valhalla is middels het Ostera Festival al van start gegaan en duurt nog tot 8 april. De uitbreiding Wrath of the Druids verschijnt op 29 april.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?