Eerste DLC Black Myth: Wukong arriveert in vroeg 2025

-

Wat staat er op de planning voor Black Myth: Wukong? Als we de laatste geruchten mogen geloven, dan kunnen we de eerste uitbreiding in januari verwachten.

Na een geweldige lancering, waarbij meerdere verkooprecords verbroken werden, kijkt men bij Game Science voorzichtig naar de toekomst. Tenminste, aldus de website Geekin Out die contact heeft gelegd met de financiële reporter Daniel Camilo. Volgens zijn bronnen staat de eerstvolgende uitbreiding op de planning voor laat januari of net daarna. We mogen ons in ieder geval opmaken voor Black Myth: Wukong DLC aan het begin van 2025. Het is niet gek dat Game Science wil doorpakken, want volgens de berekeningen van Camilo is de actie/RPG al meer dan twintig miljoen keer over de toonbanken gevlogen.

Overigens zijn ze bij Geekin Out niet al te blij met het feit dat ze glashard genegeerd worden door grotere outlets, zoals Insider Gaming en wccftech. Bij Gameliner zijn we de flauwste niet, dus credits where credits are due! Check de bronvermelding voor het originele verhaal. Gezien de bijval die ze ontvangen van Camilo is het gerucht rondom de uitbreiding in ieder geval geen broodje aap te noemen.

Black Myth: Wukong is nu beschikbaar voor de PS5 en pc. De Xbox Series-versie is nog in de maak.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Black Myth: Wukong

Ontwikkelaar:

Game Science

Uitgever:

Game Science

Release:

20 augustus 2024

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord