Shadow of the Tomb Raider

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 14 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider verschijnt eind dit jaar

Eind dit jaar kunnen wij de eerste DLC verwachten van Shadow of the Tomb Raider. Spelers die in het bezit zijn van de Season Pass kunnen op 13 november met The Forge-DLC aan de slag.

In deze The Forge-DLC zal Lara Croft de met lava bedekte 'Forge of the fallen gods' moeten doorzoeken om meer te weten te komen over de verschillende geheimen van Kuwaq Yaku. Tijdens deze zoektocht zal Lara ook de geheimen van een oude vriend onder ogen krijgen. De nieuwe DLC zal ook een nieuwe Challenge Tomb met zich meebrengen. Weet de speler deze met succes te behalen dan zal deze beloond worden met een nieuwe skill, een nieuwe outfit en een nieuw wapen. De uitdagingen in Challenge Tomb kunnen solo worden gespeeld evenals in co-up.

onbekend

The Forge is de eerste van de in totaal zeven maandelijkse DLC-paketten. Ben jij niet de trotse eigenaar van de Season Pass, dan kan The Forge ook los aangeschaft worden. De prijs voor de losse verkoop staat op $4,99 (rond de €4,00) en voor $29,99 (€26,00) kan de Season Pass worden aangeschaft.

Shadow of the Tomb Raider is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?