Eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider verschijnt eind dit jaar

Geplaatst: 6 oktober 2018 13:25
Aangepast: 6 oktober 2018 13:26

Eind dit jaar kunnen wij de eerste DLC verwachten van Shadow of the Tomb Raider. Spelers die in het bezit zijn van de Season Pass kunnen op 13 november met The Forge-DLC aan de slag.

In deze The Forge-DLC zal Lara Croft de met lava bedekte 'Forge of the fallen gods' moeten doorzoeken om meer te weten te komen over de verschillende geheimen van Kuwaq Yaku. Tijdens deze zoektocht zal Lara ook de geheimen van een oude vriend onder ogen krijgen. De nieuwe DLC zal ook een nieuwe Challenge Tomb met zich meebrengen. Weet de speler deze met succes te behalen dan zal deze beloond worden met een nieuwe skill, een nieuwe outfit en een nieuw wapen. De uitdagingen in Challenge Tomb kunnen solo worden gespeeld evenals in co-up.

onbekend

The Forge is de eerste van de in totaal zeven maandelijkse DLC-paketten. Ben jij niet de trotse eigenaar van de Season Pass, dan kan The Forge ook los aangeschaft worden. De prijs voor de losse verkoop staat op $4,99 (rond de €4,00) en voor $29,99 (€26,00) kan de Season Pass worden aangeschaft.

Shadow of the Tomb Raider is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: vg247.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow of the Tomb Raider

Series

Tomb Raider

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 september 2018

Ontwikkelaar

Eidos Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord