Eerste gameplay Slitterhead toont november releasedatum

Geplaatst: 7 juni 2024 23:58
Aangepast: 9 juni 2024 21:14
-

De eerste gameplaybeelden van Slitterhead zitten vol met actie, bezeten mensen en gruwelijke monsters. Check hier de nieuwe trailer!

Summer Game Fest banjert vrolijk door, maar er komen genoeg angstaanjagende titels voorbij. Slitterhead is er daar één van. Dit is de debuutgame van Bokeh Game Studio. Onder begeleiding van industrielegende Keiichiro Toyama (Silent Hill, Gravity Rush) wordt deze actievolle horrorgame tot leven gewekt. In Slitterhead speel je niet als één personage, maar als een soort geest neem je bezit van meerdere mensen in de Japanse stad. Het is broodnodig, want het gaat niet zo lekker. Diverse parasietachtige monsters maken het leven onveilig - maar daar ga jij een stokje voor steken middels vleesachtige superpowers. Denk hierbij aan vlijmscherpe nagels en een mini-gun van bloed. De waanzin is aanwezig en de muzikale kunsten van Akira Yamaoka (Silent Hill, The Medium) zorgen ervoor dat je vol zit met adrenaline. Tot slot komen we te weten dat we niet alleen andere mensen overnemen. De trailer eindigt namelijk met een bezeten hond. Good boy - en nou bijten!

Slitterhead is beschikbaar vanaf 8 november voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation-consoles.

Bron: Summer Game Fest
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Slitterhead

Ontwikkelaar:

Bokeh Game Studios Inc.

Uitgever:

Bokeh Game Studios Inc.

Release:

8 november 2024

-

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Avatar Juggy
Juggy

8 juni 2024 om 01:37

Ik wil houden van dit concept, maar het ziet er nog wel echt janky uit. We gaan het meemaken - en Akira Yamaoka's muziek is altijd een dik pluspunt

Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

8 juni 2024 om 09:56

@Juggy I hear ya. Na het zien van deze trailer heb ik honestly helemaal geen interesse meer in de game.

Anywho...

Avatar Juggy
Juggy

8 juni 2024 om 18:30

@KorstjeDeClown Nou ja, ik heb nog steeds zeker wel interesse. Sterker nog, ik ben nieuwsgierig dan ooit. Maar het is niet allemaal optimisme atm hahaha

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord