Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Sonic Frontiers

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Eerste gratis DLC Sonic Frontiers in aantocht

De eerste gratis DLC van Sonic Frontiers is in aantocht. De update heeft de naam Sights, Sounds and Speed.

De Sonic Frontiers roadmap had het natuurlijk al een beetje verklapt, maar dat wil niet zeggen dat we niet enthousiast zijn. In Sights, Sounds and Speed kunnen spelers aan de slag met nieuwe features en content. Volgens de desbetreffende roadmap bevat de update een fotomodus, een uitdagingsmodus en een jukebox. SEGA heeft mailtjes uitgezonden waarin staat dat je de diverse 'Sights, Sounds, and Speed' van de Starfall Islands kan ervaren met de aankomende update. Vanaf 23 maart is de nieuwe content beschikbaar.

Check hier onze review van Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers DLC gratis1

Sonic Frontiers is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON VGC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?