Elden Ring-DLC krijgt apart level-systeem

Geplaatst:
Aangepast: 27 februari 2024 13:45

De Elden Ring-DLC - genaamd Shadow of the Erdtree - krijgt een apart-levelsysteem. Dit laat gameontwerper Hidetaka Miyazaki weten in meerdere interviews.

Ja, je kan natuurlijk level 300 zijn en denken dat je die DLC wel eventjes klein krijgt. Nou, dan kom je van een koude kermis thuis. De CEO van Souls-games - oftewel Fromsoftware eindbaas Hidetaka Miyazaki - heeft aangegeven dat de Shadow of the Erdtree-uitbreiding een nieuw soort level-systeem krijgt. Dit systeem is vergelijkbaar met het levelen in Sekiro: Shadows Die Twice. In de desbetreffende actiegame verzamel je attack power, waardoor je een stuk krachtiger wordt. Dit systeem staat echter los van het regulier levelen van je personage. Volgens Miyazaki krijgt de aankomende DLC een vergelijkbaar systeem, waardoor er voor iedereen een gelijksoortige ervaring te wachten staat in de Land of Shadows. Ouderwets uitdagend? We gaan het meemaken.

Check hier de eerste gameplaybeelden en de releasedatum van Shadow of the Erdtree.

Elden Ring Shadow of the Erdtree levelsysteem

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Hidetaka Miyazaki
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord