Releasedatum Elden Ring Shadow of the Erdtree onthuld

Geplaatst:

Het is zo ver, Tarnished! Check hier de gloednieuwe gameplaybeelden en de felbegeerde releasedatum van Elden Ring Shadow of the Erdtree!

We hebben er ellendig lang op moeten wachten, maar net vóór het tweejarige bestaan van Elden Ring worden we verwend met de eerste gameplaytrailer. Miquella lijkt een grote rol te spelen in de uitbreiding - wat niet heel gek is voor degene die bekend is met de lore van de actie/RPG. We gaan van The Lands Between naar het Land of Shadow. Je kan rekenen op een lading spraakmakende personages met mysterieuze quests, gevaarlijke dungeons en nieuwe vijanden, wapens en uitrusting. De DLC gaat je veertig euro kosten, wat prijzig is voor een expansie - maar wat ook meteen een goede indicatie is van het formaat. FromSoftware geeft aan dat je ook weer kan rekenen op de meest intense eindbaasgevechten en we zien er al een paar voorbij komen in het onderstaande beeldmateriaal. Oh, Elden Ring.

Check hier onze review van Elden Ring. De actie/RPG kwam onlangs in het nieuws vanwege een opmerkelijke vooruitgang: er zou namelijk een mobiele versie van Elden Ring in ontwikkeling zijn.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Shadow of the Erdtree-DLC verschijnt op 21 juni.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Avatar Anita
Anita

21 februari 2024 om 19:32

Enemy design is weer om van te smullen.

Avatar Juggy
Juggy

22 februari 2024 om 00:07

@Anita Ja, het is insane. De kwaliteit die FromSoftware op het scherm tovert is buitenaards.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord