Elden Ring is 'in de laatste fase van ontwikkeling'

Geplaatst: 4 oktober 2021 16:40

Elden Ring is naar verluidt 'in de laatste fase van ontwikkeling', wat betekent dat we niet lang meer hoeven te wachten op de fantasie game van FromSoftware.

In een recent interview met Famitsu liet Yasuhiro Kitao van FromSoftware weten dat ze 'in de laatste fase van de ontwikkeling zijn beland'. De duistere fantasie RPG Elden Ring staat gepland voor januari 2022 en de ontwikkeling lijkt dus wel via de planning te lopen. 'Het is een hoogtepunt van FromSoftware's expertise in donkere fantasy-actie,' zei Kitao tijdens het interview. 'Je kunt genieten van de hoge moeilijkheidsgraad en het gevoel van voltooiing van het overwinnen ervan, de vreugde van het ontdekken van het onbekende, en de creatie van de wereldsetting'. In augustus kregen we nog een aantal nieuwe screenshots te zien van Elden Ring, maar daarna is er weinig nieuws geweest rondom de game, tot nu toe.

Elden Ring staat gepland voor een release op 21 januari 2022.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord