Screenshots: Nieuwe Elden Ring-screenshots vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 27 augustus 2021 16:50

Oh, Elden Ring kan natuurlijk niet ontbreken tijdens gamescom. Op het laatste moment heeft Geoff Keighley nieuwe screenshots onthuld van de felbegeerde actie/RPG.

De eerste screenshot is wellicht meteen het meest imponerend. We zien een gigantische draak met een grote hoorn op zijn/haar neus. Onze Tarnished protagonist lijkt zich klaar te maken voor de strijd met een soort speer. De tweede screenshot toont een grote vijand die magie gebruikt op de speler. Hij wordt omringd door kleinere wezens, die enigszins lijken op de vijanden in de laatste DLC van Dark Souls III. In de derde screenshot lijkt er een soort spreuk opgeroepen te worden door de speler. Als de kleur hetzelfde betekent als in de andere Souls-games, dan moet dit een Faith-build zijn. De laatste screenshot toont ons wat mechanische en weerzinwekkende vijanden. Geoff Keighley laat weten dat hij en andere platformen onlangs gameplay gezien hebben van Elden Ring en dat de game op koers ligt voor de releasedatum. Bekijk hier nog meer screenshots van Elden Ring. Bekijk hier de nieuwe gameplay-trailer van Elden Ring.

 1 1 1 1

Elden Ring is beschikbaar vanaf 21 januari voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: gamescom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord