Elden Ring oogt fantastisch volgens R. R. Martin

Geplaatst:

Schrijver George R. R. Martin heeft in zijn blog een post gewijdt aan Elden Ring. In zijn artikel prijst hij de game voor hoe fantastisch het eruit ziet.

Elden Ring is voor velen misschien wel dé release van dit gamejaar en we hoeven er ook niet eens zo gek lang meer op te wachten. Schrijver George R. R. Martin, die vooral bekend is van zijn Game of Thrones boeken, heeft in zijn blog een bericht geschreven over de game. In zijn blog geeft hij aan dat hij niet echt van het gamen is, maar toen Hidetaka Miyazaki en zijn team bij hem aanklopte kon hij niet anders dan die uitnodiging accepteren. Hij schreef de lore rondom de game en na jaren niets te hebben gehoord, is hij vandaag de dag maar wat tevreden met het resultaat. Sterker nog, hij vindt de game er fantastisch uitzien. Nou is dat misschien wel een beetje een gevalletje wij van wc-eend, maar anderzijds is het ook veelbelovend. De gameplay van Elden Ring die we recent te zien kregen zag er in ieder geval weer uit als een echte FromSoftware game. Elden Ring brengt vijf speelbare klassen met zich mee.

Elden Ring verschijnt op 25 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: George R. R. Martin
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord