Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Elden Ring oogt fantastisch volgens R. R. Martin

Schrijver George R. R. Martin heeft in zijn blog een post gewijdt aan Elden Ring. In zijn artikel prijst hij de game voor hoe fantastisch het eruit ziet.

Elden Ring is voor velen misschien wel dé release van dit gamejaar en we hoeven er ook niet eens zo gek lang meer op te wachten. Schrijver George R. R. Martin, die vooral bekend is van zijn Game of Thrones boeken, heeft in zijn blog een bericht geschreven over de game. In zijn blog geeft hij aan dat hij niet echt van het gamen is, maar toen Hidetaka Miyazaki en zijn team bij hem aanklopte kon hij niet anders dan die uitnodiging accepteren. Hij schreef de lore rondom de game en na jaren niets te hebben gehoord, is hij vandaag de dag maar wat tevreden met het resultaat. Sterker nog, hij vindt de game er fantastisch uitzien. Nou is dat misschien wel een beetje een gevalletje wij van wc-eend, maar anderzijds is het ook veelbelovend. De gameplay van Elden Ring die we recent te zien kregen zag er in ieder geval weer uit als een echte FromSoftware game. Elden Ring brengt vijf speelbare klassen met zich mee.

onbekend

Elden Ring verschijnt op 25 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?