Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Dit zijn de vijf speelbare klassen in Elden Ring

Ooooh, er is weer wat nieuwe info bekend over Elden Ring! In een tweet lichten de ontwikkelaars van de langverwachte titel de klassen in de game uit.

Beetje bij beetje komt er meer informatie over Elden Ring naar buiten. Eerder deze maand kregen we na lang gewacht te hebben eindelijk vijftien minuten aan gameplay van Elden Ring te zien. Nu volgt er informatie over de verschillende klassen in de game. Je komt deze tegen bij de personageselectie in de game. Er zijn vijf verschillende klassen om uit te kiezen. Ten eerste is er de dappere Warrior. Wie liever kiest voor iets meer bepantsering, kan in de voetstappen treden van de Enchanted Knight-klas. Ook de Prophet behoort tot de mogelijkheden. Ten slotte zijn er nog de heldhaftige Champion en de stoere Bloody Wolf. Je kunt alle klassen bekijken in de onderstaande afbeeldingen.

Elden Ring is uitgesteld en verschijnt nu op 25 februari 2022.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?