Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Elden Ring uitgesteld; ontvangt een netwerktest

De langverwachte game van FromSoftware, Elden Ring, is uitgesteld. We moeten een maandje langer wachten totdat we de game onder handen kunnen nemen.

Elden Ring leek eventjes zo dichtbij, maar lijkt nu toch iets verder van ons verwijderd te zijn dan we dachten. Na een lange stilte rondom de game, werd de releasedatum van Elden Ring op 21 januari 2022 vastgesteld. De fantasiegame leek zelfs zo goed als af te zijn. In een interview met Famitsu gaven medewerkers van FromSoftware aan dat Elden Ring in de laatste fase van ontwikkeling zou zijn. Nu blijkt dat het team nog net iets meer tijd nodig heeft. Dit heeft volgens de ontwikkelaars te maken met het feit dat de diepgang en strategische vrijheid van de game eerdere verwachtingen heeft overtroffen. Daardoor schuift de releasedatum met een maandje op. Er is echter niet alleen maar slecht nieuws - de makers hebben ook een ander interessant nieuwtje naar buiten gebracht. Elden Ring ontvangt namelijk binnenkort een Closed Network Test. Spelers die zich voor 1 november registreren, maken kans om geselecteerd te worden voor deze test. Zij kunnen voor de releasedatum op een console naar keuze met de game aan de slag.

Elden Ring verschijnt nu op 25 februari 2022. De Closed Network Test is actief van 12 tot en met 15 november.

BRON ELDEN RING

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?