Elder Scrolls Halloween Event maakt jou een zombie

Geplaatst: 16 oktober 2020 09:19
Aangepast: 16 oktober 2020 09:35

Tijdens het Halloween Event van Elder Scrolls Online kun jij je verkleden als zombie. Daarnaast kun je veel speciale beloningen vinden, krijg je een 100 % XP boost, event tickets en collectibles.

Het 'Witches Festival' keert terug naar Elder Scrolls Online vanaf donderdag 22 oktober en duurt tot en met 3 november. Als jij graag rond wil lopen als een lid van het ondode leger, dan moet je daar nog wel iets voor doen. Mocht je het nog niet gedaan hebben, rond dan de 'Witchmother's Bargain' quest af van de Holiday-sectie van de Crown Store. Dan krijg je namelijk de Witchmother's Whistle Memento. Als je dit item gebruikt tijdens het Halloween evenement, krijg je voor twee uur dubbele XP en krijg je de 'Witchmother's Cauldron'. Gebruik dit item om jouw zombie-kostuum in ontvangst te nemen. Met dit kostuum krijg je naast de gewone beloningen voor het verslaan van bazen nog 'Plunder Skulls', die allerlei speciale items kunnen bevatten.

Het Halloween evenement in Elder Scrolls Online duurt van 22 oktober tot en met 3 november.t

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 april 2014

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord