Enshrouded ontvangt Hollow Halls update

-

Hollow Halls is de eerste grote update die onderdeel is van de Enshrouded roadmap van 2024. De update voegt niet alleen dungeons toe, maar ook een aantal toevoegingen waar fans op zaten te wachten. Hierdoor kan iedereen smullen van de update.

Wij waren al erg enthousiast in onze Early Access review van Enshrouded, maar met de Hollow Halls update wordt de game verder uitgebreid en verbeterd. Om spelers meer uit te dagen zijn er de Hallow Halls. Dit zijn dungeons met verschillende sterke vijanden en nieuwe valstrikken. Het wordt aangeraden om deze dungeons met je vrienden te doorlopen, maar met een goede voorbereiding zijn ze ook te voltooien in singleplayer. In elke Bioom is een dungeon te vinden en dit levert meerdere beloningen op. Er zijn betere wapens, nieuwe decoraties, trofeeën en zelfs een nieuwe werkbank te vinden. Ook de bouwers kunnen smullen van deze update, want we krijgen ronde deuren en ramen! Je hebt vast gezien hoe spelers de Hobbit huizen uit The Lord of the Rings namaken en met deze toevoeging is je Hobbit Hole compleet. Vooral omdat je nu ook plantenpotten kunt maken, waardoor je het huis kunt opfleuren. Hoewel we verschillende banken en stoelen hebben in Enshrouded konden we er niet op zitten. Daar komt met de Hollow Update verandering in. Dus rust lekker uit op die comfortabele stoel in plaats van op de grond. Daarnaast is de performance verbeterd en kun je nu eenvoudiger meerdere materialen per keer maken. Je hoeft dus niet meer tien keer op de spatiebalk te drukken, maar kunt gewoon aangeven dat je tien hekken wil maken. De patch notes bieden nog meer informatie, maar in de trailer kun je de belangrijkste toevoegingen zien.

Enshrouded zit momenteel in Early Acess-fase en is te spelen via Steam.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Enshrouded

Ontwikkelaar:

Keen Games GmbH

Uitgever:

Keen Games GmbH

Release:

24 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord