League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Esport organisaties Rogue en KOI voegen zich samen

De esports organisaties Rogue en KOI hebben besloten om samen te werken. Hierdoor worden de twee organisaties samengevoegd om de teams naar een hoger niveau te tillen.

Er gingen al een tijdje geruchten dat de twee organisaties van plan waren om zich samen te voegen. De reden hiervoor is dat KOI een opkomende organisatie is en nog niet de juiste infrastructuur heeft. Doordat KOI is opgericht door de zeer populaire streamer Ibai Llanos en een Spaanse organisatie is, heeft het al een grote fanbase. Rogue aan de andere kant is op dat gebied wat minder populair, maar heeft alle middelen binnen de organisatie om te groeien. Hoewel Rogue net de LEC Summer Split heeft gewonnen, zal de naam volgend jaar niet meer aanwezig zijn. Het huidige management blijft wel de baas over het League of Legends team en de spelers mogen blijven. Hun regionale team zal volgend jaar verhuizen naar de LVP SuperLiga.

KOI heeft daarnaast nog een Valorant team, terwijl Rogue ook te vinden is in de Call of Duty, Rocket League en Rainbow Six Siege scene. Door samen te gaan bereiden ze de organisatie een stuk verder uit. Met daarbij de mogelijkheid om te domineren als esport organisatie.

Voordat de twee organisaties samen gaan is het eerst nog tijd voor het wereldkampioenschap League of Legends. Rogue vertegenwoordigd Europa in groep C. Op zondag 9 oktober om 23:00 spelen ze hun eerste wedstrijd.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?