League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Marcin 'Jankos' Jankowski verlaat G2 Esports

Na bijna vijf jaar voor G2 Esports gespeeld te hebben, heeft Marcin 'Jankos' Jankowski besloten om het team te verlaten. In een uitgebreide YouTube-video vertelt hij zijn verhaal en hoe hij de jaren bij G2 Esports heeft ervaren.

Jankos is een van de bekendste Europese Junglers dankzij zijn charismatische persoonlijkheid en speelstijl. Hij wordt al jaren gezien als de beste jungler van Europa en speelde bijna vijf jaar lang voor G2 Esports. Daarvoor speelde hij voor Roccat en H2K. Hij wist samen met G2 Esports de LEC Spring Split 2022 te winnen, maar dat is niet zijn enige prestatie. G2 Esports heeft namelijk meerdere LEC-titels op hun naam staan en behaalde de finale van het wereldkampioenschap in 2019. In hetzelfde jaar won Jankos met het team MSI. In het begin van de video laat hij weten dat hij ontzettend heeft genoten van dit jaar en dat hij blij is dat hij met al deze spelers heeft gespeeld. Maar zoals hij zegt, komt aan alles een keer een einde. Dat einde is niet helemaal door hemzelf ingezet, want G2 Esports wil het volgend jaar proberen met een nieuwe jungler. Naast dat Jankos deze beslissing begrijpt, denkt hij dat het goed is als hij van omgeving wisselt. 

Jankos heeft besloten om een week rust te nemen en daarna naar Korea te reizen om daar een bootcamp te houden. Aangezien hij nog steeds League of Legends op professioneel niveau wil spelen, gaat hij ook op zoek naar een nieuw team. Welk team dat gaat zijn is de grote vraag, maar er zullen vast genoeg aanbiedingen zijn.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?