League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Rekkles keert terug naar Fnatic

Eind 2020 verliet Martin 'Rekkles' Larsson Fnatic, maar de koning van het Noorden keert in 2023 weer terug naar zijn oude League of Legends team.

November staat altijd in het teken van veranderingen. Niet alleen krijgt League of Legends dan een grote update, ook de esport teams zorgen voor nieuwe spelers. Voor Fnatic betekent dit dat Rekkles zich weer bij het team voegt. Twee jaar geleden ruilde Rekkles de oranje-zwarte kleuren in voor de rivaal G2 Esports, maar wist daar niet te presteren. Vervolgende belande hij in de LFL bij het Franse team Karmine Corp. Rekkles wordt gezien als de beste ad-carry van Europa en hoort daardoor thuis in de grote competitie. Daarvoor moest Fnatic wel Upset laten gaan, die momenteel als vervanger op de bank zit. Het gehele team van Fnatic voor 2023 is dan ook als volgt: Wunder, Razork, Humanoid, Rekkles en Rhuckz. Je kunt de aankondiging van Rekkles en het team bekijken in de komische video hieronder.

Het is ondertussen ook bekend dat de format van de LEC is veranderd. De EMEA League Esports, voorheen LEC, Winter Split begint op 21 januari.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?