Exp. Share niet uit te zetten in Pokémon Diamon & Pearl remakes

Geplaatst:

Er zijn nieuwe previews van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl uitgekomen. Hieruit blijkt dat de Exp. Share niet uit te zetten is in deze games.

Eerder dit jaar werden Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl onthuld. Deze remakes van de vierde generatie Pokémon-games hebben veel fans enthousiast gemaakt, maar er zijn ook nog zorgen over de gameplay. In de meest recente trailer van de Pokémon Diamond & Pearl remakes konden we al wat van de personages zien, maar ook een aantal gameplay features zoals de Pokétch en de HM Moves. Inmiddels zijn er previews van de remakes uit en daarin kunnen we zien welke andere gameplay features erin zitten. Zo kan de Exp. Share niet uitgezet worden in de games. Dit voorwerp bestaat als sinds de eerste Pokémon-game en zorgt ervoor dat alle Pokémon in je team ervaringspunten krijgen, ook als ze niet aan een gevecht meedoen. Normaal kon je er altijd zelf voor kiezen of je dit voorwerp wilde gebruiken of niet, maar sinds Pokémon Sword & Shield staat deze functionaliteit altijd ingeschakeld. Fans vrezen dat de game daardoor te makkelijk wordt en je deze dus te snel uit kunt spelen. Naast de Exp. Share feature is in de previews ook te zien dat de games een autosave-functie hebben en dat TM Moves weer voor eenmalig gebruik zijn. Het ziet er dus naar uit dat de remakes een mix van oude en nieuwe features gaan ondersteunen.

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl verschijnen 19 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Serebii
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Brilliant Diamond

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord