Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Extra nummers voor onze Rock Band

Europese mensen moeten nog even wachten op Rock Band, de Bandsimulator van Harmonix. Terwijl Amerikanen al kunnen rocken met hun vrienden. Bij het Play.com Live Event was de Europese versie van deze game wel speelbaar. De EA medewerkers wisten zelfs wat de tracklist zal zijn voor deze game.

Blur "Beattlebum" (Engels)
Oasis "Rock 'n' roll star" (Engels)
Tokyo Hotel "Through the Monsoon" (Duits)
Muse "Hysteria" (Engels)
Les Wamaps "Manu Chao" (Frans)
Indochine "L'Aventurier" (Frans)
Playmo "New Wave" (Frans)
Die Toten Hosen "Hier Kommt Alex" (Duits)
juli "Perfekte Welle" (Duits)
H-Block X "Countdown to Insanity" (Duits)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?