Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable 2 miljonairs op komst

Zojuist heeft Microsoft bekendgemaakt dat we Fable 2 Pub Games op de Xbox Live Arcade kunnen verwachten. Het gaat hier om een soort casinospellen binnen Fable 2, deze zijn in augustus dus ook los verkrijgbaar.

Voor zo'n 800 (€9,60) Microsoft Points kun je de games, Keystonr, Fortune's Tower en Spinnerbox deze gebaseerd zijn op roulette, gokkasten en dobbelen en soort kaartspel downloaden. Of je voor deze punten alle games krijgt is nog niet helemaal duidelijk.

Het geld wat je in Fable 2 Pub Games verdiend hebt kun je in de volledige game meenemen. Wanneer je dus flink je best doet kun je in Fable 2 starten als virtuele miljonair.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?