Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 76 Steel Dawn update een week te vroeg verschenen

Goed nieuws voor Fallout 76-spelers. De Steel Dawn update is namelijk een week te vroeg verschenen en nu al speelbaar.

Volgende week zou eigenlijk de Steel Dawn update voor Fallout 76 uit moeten komen, maar die update kwam uiteindelijk eerder dan verwacht. De grote nieuwe update, die onder andere de Brotherhood of Steel naar de game brengt, is namelijk nu al beschikbaar. Volgens Bethesda ging er gisteren iets mis waardoor spelers de update een week van tevoren al hebben kunnen downloaden. Dit zorgde er wel voor dat spelers de game niet meer konden spelen en om dat op te lossen, besloot Bethesda de hele update live te zetten. Vanaf nu kun je dus aan de slag met onder andere een nieuwe questline, het bouwen van je eigen C.A.M.P Shelter en nieuwe gear om te verzamelen.

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Steel Dawn update is nu live.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?