Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Steel Dawn update brengt Brotherhood of Steel naar Fallout 76

Er zit weer een nieuwe update voor Fallout 76 aan te komen. De Steel Dawn update brengt onder andere de Brotherhood of Steel naar de game.

Fallout 76 had een niet al te beste launch. Sindsdien heeft Bethesda zich herpakt en de game flink opgeknapt middels verschillende updates, zoals de grote Wastelanders update. Volgende maand komt daar een nieuwe gratis update bij, die Steel Dawn heet. Middels een trailer laat Bethesda zien wat we van deze nieuwe update kunnen verwachten. Zo komt de alom bekende Brotherhood of Steel naar de game middels een nieuwe questline. Ook zijn er nieuwe locaties te verkennen en is er nieuwe gear te bemachtigen.

De Steel Dawn update is vanaf 1 december gratis beschikbaar voor Fallout 76-spelers.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?