Far Cry 3: Blood Dragon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Far Cry 3: Blood Dragon in november gratis voor pc

In de maand november is Far Cry 3: Blood Dragon gratis te downloaden voor de pc. De Far Cry 3 spin-off wordt gratis beschikbaar gesteld aan Ubisoft Club spelers ter ere van de dertigste verjaardag van Ubisoft.

Ubisoft Club spelers kunnen vanaf 9 november aan de slag met Far Cry 3: Blood Dragon en deze blijft dertig dagen gratis beschikbaar. Far Cry 3: Blood Dragon verscheen in 2013 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. In de game speel je als de cyborg Rex, die het met vette wapens opneemt tegen bloeddraken en ander gespuis.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?