Check hier alle The Game Awards 2023 content

Far Cry 3: Blood Dragon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Series: Ubisoft werkt aan Farcry 3: Blood Dragon tv-serie

De laatste tijd zien we steeds vaker dat er tv-series of films worden gemaakt die gebaseerd zijn op games. Zo werkt Ubisoft nu aan een tv-serie van Far Cry 3: Blood Dragon.

In een interview met The Hollywood Reporter gaf Helene Juguet, de film-en televisiemanager van Ubisoft, aan dat Ubisoft momenteel werkt aan verschillende tv-series die gebaseerd zijn op hun franchises. Juguet gaf aan dat elke serie een ander format heeft en gericht is op een specifiek publiek. Zo is onder andere een tv-serie van Far Cry 3: Blood Dragon in de maak. Deze tv-serie heet Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe en is een geanimeerde serie gebaseerd op de jaren '80 spin-off van Far Cry 3. Daarnaast zijn ook tv-series in de maak die gebaseerd zijn op Watch Dogs en Rayman.

Wanneer deze series gaan verschijnen, is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?