Check hier alle The Game Awards 2023 content

Far Cry 3: Blood Dragon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Series: Blood Dragon Netflix-serie onthuld, genaamd Captain Laserhawk

Ben je nostalgisch met name voor de jaren '90? Check hier dan zeker de eerste trailer van Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix!

Far Cry 3: Blood Dragon is een spin-off van de Far Cry-serie. Het staat bekend als een actievolle bedoeling met veel over de top dialoog en neonkleurtjes hier en daar. De tv-serie lijkt deze identiteit eigen te maken. Komt de animatiestijl je bekend voor? Dat zou goed kunnen, want de makers van de Neflix Castlevania-serie schuilen achter dit nieuwe project. De trailer laat vooral actievolle beelden zien. Het remixen van diverse werelden lijkt het plot van Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix te worden. Het was al eerder bekend dat Ubisoft werkte aan Farcry 3: Blood Dragon tv-serie.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix verschijnt in de herfst van dit jaar exclusief voor Netflix.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?