Check hier alle The Game Awards 2023 content

Far Cry 3: Blood Dragon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Far Cry 3: Blood Dragon meer dan een miljoen keer verkocht

Far Cry 3: Blood Dragon is meer dan een miljoen keer verkocht, dit heeft CEO Yves Guillemot van Ubisoft laten weten aan Game Informer. Deze heerlijk foute cyber spin-off van Far Cry 3, viel blijkbaar goed in de smaak.

De populariteit van de nu alleen digitaal verkrijgbare Far Cry 3: Blood Dragon, zou wel eens kunnen leiden tot een release in de winkels. Dit is op te maken uit een uitspraak van Guillemot zelf:

Maybe we'll go retail at one point so we'll be able to achieve a bit more. You just can't keep a good cyber-commando down.

Heb je nog niet de kans gehad om Far Cry 3: Blood Dragon te spelen? De game is al een tijdje te downloaden voor de pc, de Xbox 360 en de PlayStation 3. Of je kan nog even wachten op de fysieke versie natuurlijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?