FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 22 nieuwe details onthuld

Met FIFA 22 om de hoek krijgen we steeds meer details te weten over de volgende voetbalgame uit de reeks. Zo is er een speciale camera-instelling verwerkt die ervoor zorgt dat de game met minder frustraties verloopt.

FIFA 22 werd vorige maand onthuld door EA middels een onthullingstrailer. Daarbij werd meteen de releasedatum van FIFA 22 bekendgemaakt. Sinds haar onthulling krijgen we elke week nieuwe details over de game. Zo weten we inmiddels dat er geen gratis next-gen-upgrade is voor FIFA 22 op de PlayStation 4 en Xbox One. Het goede nieuws is dat FIFA 22 gebruikmaakt van HyperMotion-technologie, waarbij animaties in de game natuurlijker aanvoelen. Vandaag bracht EA naar voren dat FIFA 22 een speciale camera-instelling heeft, waarbij je jouw tegenstanders niet meer hoeft te zien juigen wanneer zij een doelpunt hebben gemaakt. "Terwijl vieringen een belangrijk onderdeel zijn in de voetbalwereld, weten we dat het frustraties kan opleveren voor sommige spelers door ernaar te kijken", aldus FIFA Ultimate Team hoofdproducent Mike Barnucz.

onbekend

FIFA 22 wordt op 1 oktober 2022 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON EA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?