FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Gratis upgrade next-gen-versie FIFA 22 niet standaard

Slecht nieuws voor PlayStation 4- en Xbox One-eigenaren die geen zin hebben om honderd euro voor de nieuwe FIFA-game uit te geven. Zij kunnen niet gratis upgraden naar de next-gen-versie van FIFA 22.

De laatste tijd zie je het vaak: gratis upgrades naar next-gen-versies van games. Enkele maanden geleden werd bijvoorbeeld nog bekend dat Remnant: From the Ashes een gratis next-gen-upgrade zou krijgen. Zo waren er nog wel meer titels plotseling kosteloos te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles voor eigenaren van de games op de oude consoles. Het woord 'gratis' komt echter niet in het woordenboek van EA voor. Eigenaren van FIFA 22 op de PlayStation 4 en Xbox One kunnen niet gratis upgraden naar een next-gen-versie van de game. Tenzij je de premiumprijs betaalt. Alleen mensen met de Ultimate Edition van FIFA 22 hebben het privilege om kosteloos te upgraden naar een PlayStation 5 of Xbox Series-versie van de game. Als je alleen de standaardeditie van de game op de PlayStation 4 of Xbox One bezit, moet je de game opnieuw kopen voor de PlayStation 5- of Xbox Series. Het gerucht dat PES 22 free-to-play wordt, wordt met de dag aantrekkelijker.

onbekend

FIFA 22 verschijnt 1 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Daarnaast is de FIFA 22 Legacy Edition vanaf die datum beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON EA

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?