FIFA 23 blijkt weer een topscorer te zijn

Geplaatst: 12 oktober 2022 17:10

Het mag misschien geen verrassing meer vormen, maar FIFA 23 legt EA geen windeieren. De uitgever kijkt met diens footie terug op een zeer succesvolle openingsweek, waarin het tot de conclusie kwam dat de voetbal-sim de "record-brekende launch van FIFA 2022" ruimschoots overtreft.

Patrick mocht misschien wat op- en aanmerkingen hebben - zoals te lezen is in zijn FIFA 23 review - maar de consument heeft overduidelijk vertrouwen gehad in EA. Met 10,3 miljoen spelers op de teller in diens eerste week verbreekt het eenvoudig het oude record van 9,1 miljoen spelers, welke door FIFA 22 werd gevestigd. En daar is EA natuurlijk heel blij mee.

Today, Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) celebrated a record-breaking launch of EA SPORTS™ FIFA 23with over 10.3 million players within the first week, signaling the biggest launch period in EA SPORTS FIFA franchise history

Zo zie je maar weer, FIFA scoort. Of je nu veel verandert of niet. Maar goed, gefeliciteerd, EA! Hopelijk valt dit succes nog te evenaren zodra je de FIFA licentie verliest en moet gaan teren op je EA SPORTS FC franchise.

Bron: EA
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord