FIFA 23 soundtrack onthuld

Geplaatst: 22 september 2022 23:40

Het hart van de gamende voetbalfan slaat deze dagen een stukje harder, want FIFA 23 ligt bijna in de schappen. Nu is alvast de soundtrack van de populaire voetbalsim vrijgegeven.

De FIFA-franchise staat niet alleen bekend om de gameplay, vele licenties en gamemodi, maar ook om de soundtrack die altijd zorgvuldig samengesteld wordt. Vanaf nu is de volledige lijst al te beluisteren op Spotify. De lijst wordt onder meer gevuld door bekende namen als Labrinth, Stromae en rapper Nas. De soundtrack van FIFA 23 is ook een beetje Nederlands getint. DJ en producer Lodewijk Fluttert - die je waarschijnlijk beter kent als Bakermat - schittert in de lijst met het nummer "Madan (King)" en ook San Holo met "All The Highs" en Moksi en Diede met "T.T.Y.N." hebben zich verzekerd van een plekje in de prestigieuze lijst. Vandaag werd ook bekendgemaakt dat Ted Lasso met zijn AFC Richmond speelbaar is in FIFA 23 en eerder kreeg Cristiano Ronaldo dat hij in FIFA 23 een lagere rating heeft dan in voorgaande jaren.

FIFA 23 soundtrack1

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: EA Sports
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord