FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

FIFA 23 soundtrack onthuld

Het hart van de gamende voetbalfan slaat deze dagen een stukje harder, want FIFA 23 ligt bijna in de schappen. Nu is alvast de soundtrack van de populaire voetbalsim vrijgegeven.

De FIFA-franchise staat niet alleen bekend om de gameplay, vele licenties en gamemodi, maar ook om de soundtrack die altijd zorgvuldig samengesteld wordt. Vanaf nu is de volledige lijst al te beluisteren op Spotify. De lijst wordt onder meer gevuld door bekende namen als Labrinth, Stromae en rapper Nas. De soundtrack van FIFA 23 is ook een beetje Nederlands getint. DJ en producer Lodewijk Fluttert - die je waarschijnlijk beter kent als Bakermat - schittert in de lijst met het nummer "Madan (King)" en ook San Holo met "All The Highs" en Moksi en Diede met "T.T.Y.N." hebben zich verzekerd van een plekje in de prestigieuze lijst. Vandaag werd ook bekendgemaakt dat Ted Lasso met zijn AFC Richmond speelbaar is in FIFA 23 en eerder kreeg Cristiano Ronaldo dat hij in FIFA 23 een lagere rating heeft dan in voorgaande jaren.

FIFA 23 soundtrack1

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?