Leak: Cristiano Ronaldo ziet rating kelderen in FIFA 23

Geplaatst:
Aangepast: 30 augustus 2022 20:51

Komende maand verschijnt de nieuwste en laatste FIFA game; FIFA 23 op de markt. In aanloop naar de release zijn er heel veel gegevens gelekt, waaronder de ratings van spelers zoals Cristiano Ronaldo.

We kunnen wel stellen dat dit seizoen tot op heden nog niet het seizoen van Cristiano Ronaldo is. De Portugees is ongelukkig bij Manchester United en is naarstig op zoek naar een andere club. Of dat gaat lukken valt nog te bezien, want de transfermarkt sluit op 1 september. De kans is dus groot dat de aanvaller ook in FIFA 23 het shirt van Manchester United draagt. Het zit hem duidelijk niet mee, maar de gifbeker is nog niet leeg. Volgens alle gelekte gegevens ziet Cristiano Ronaldo zijn FIFA-rating namelijk kelderen. Waar hij vorig jaar nog 92 scoorde, moet hij het dit jaar doen met een score van 'slechts' 90. Iets wat in huize Ronaldo vast niet als fijn nieuws ontvangen wordt.

FIFA 23 Cristiano Ronaldo rating

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor pc, Stadia, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: GamesRadar
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord