FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Leak: Cristiano Ronaldo ziet rating kelderen in FIFA 23

Komende maand verschijnt de nieuwste en laatste FIFA game; FIFA 23 op de markt. In aanloop naar de release zijn er heel veel gegevens gelekt, waaronder de ratings van spelers zoals Cristiano Ronaldo.

We kunnen wel stellen dat dit seizoen tot op heden nog niet het seizoen van Cristiano Ronaldo is. De Portugees is ongelukkig bij Manchester United en is naarstig op zoek naar een andere club. Of dat gaat lukken valt nog te bezien, want de transfermarkt sluit op 1 september. De kans is dus groot dat de aanvaller ook in FIFA 23 het shirt van Manchester United draagt. Het zit hem duidelijk niet mee, maar de gifbeker is nog niet leeg. Volgens alle gelekte gegevens ziet Cristiano Ronaldo zijn FIFA-rating namelijk kelderen. Waar hij vorig jaar nog 92 scoorde, moet hij het dit jaar doen met een score van 'slechts' 90. Iets wat in huize Ronaldo vast niet als fijn nieuws ontvangen wordt.

FIFA 23 Cristiano Ronaldo rating

FIFA 23 verschijnt op 30 september voor pc, Stadia, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?